Post by lieraradischools on Mar 11, 2022 19:08:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Match Tile 3D - Triple Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Match Tile 3D - Triple Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju kulda ▞▞▞
▞▞▞ Match Tile 3D - Triple Puzzle 2022 version ▞▞▞
Mäng on natuke raske ja mulle meeldib see ja see muutus natuke raskeks, kuid see oli parimal tasemel veidi lihtne, aga kui sa lähed teisel tasemel 100 tasemel väga kõrgele, muutub see nii nii raskeks nagu sõna otseses mõttes palju
Match Tile 3D - Triple Puzzle Mõistatusmängud mmfz
Mäng oli väljakutseid pakkuv ja ma mängisin seda mängu üle aasta, kuni ilmusid mängu tasemete vahel kuvatud sobimatud reklaamid. Tasuta versiooni lisati läbipaistvate riiete või rinnatükkide ja vibudega tüdrukute reklaamid ning meeste aluspesu reklaamid, mis reklaamisid "pähklikotte" ja vihjeid muust seksuaalsest käitumisest. Kui ma teatasin nendest kui "sobimatutest" või "solvavatest", ilmnesid need sagedamini. Kes hindas mängu "kõikidele", ei hoolinud selgelt noorematest mängijatest.
Reklaamid muudavad rakenduse kasutuskõlbmatuks.
See mäng on lõbus ja samal ajal väljakutseid pakkuv.Ma armastan mängu, ma lihtsalt vihkan laadimiseks kuluvat aega
Liiga palju reklaame. Ma saan aru, et tasuta rakendustega kaasnevad reklaamid, kuid see on naeruväärne. Reklaamid peaksid olema voorude vahel, mitte katkestama ajastatud tegevust (Reklaamid on voorude vahel ja ajal.) Mäng on lõbus ja väljakutseid pakkuv, kuna lisatakse rohkem üksusi, kuid ma kustutan, kuna kulutan rohkem aega reklaamide vaatamisele kui mängimisele.
Sweet Fruit Candy புதிர் pmjd
Armastan seda mängu, lihtsalt soovin, et neid poleks nii palju, sest te ei saa neid kõiki teha enne, kui aeg otsa saab
Ja just nüüd ei andnud see mulle mängu lõpu boonuspunkte, lihtsalt külmutas ja tõmbas mind välja. Näib, et võib olla aeg desinstallida ja edasi liikuda.
Kui ma saaksin sulle nulli anda, siis ma teeksin seda. Armastas enne mängida. 5☆ hinnang. Mis kurat nüüd toimub? Ära too mu lisamünte. Peatab mängu keskel. Pole enam lõbus EGA lõõgastu.
Absoluutselt armastan seda mängu!! Ma võin jääda sõltuvusse, kuid iga taseme järel on reklaam. Ma maksan pigem 1 dollari ja mul pole reklaame!! Mõned reklaamid on arusaadavad... Aga nii, liiga palju. Vabandust, aga desinstallimine. Võiks olla 5 mäng muidu
See oleks lõbus mäng, kui teil poleks lisamist iga paari minuti tagant ja lisaks sellele on see 3-osaline lisamine, mille peate läbi istuma... Ma saan aru, et teil peavad olema lisad, et saaksite mängu käivitada ja kõik peale seda on WAAAAAYYYYYYY liiga palju! Isegi kui peatate mängu, peate lisamist vaatama! Ma pole kunagi näinud 3-osalist lisamist ja isegi mitte nii palju mänge, mis ütlevad, et mängimise eest saate raha, nii et võib-olla peate kõik seda veidi vähendama, sest teil on lõbus mäng, mis kaotab inimesi
Ma armastan seda mängu väga, see on väga keeruline, kui see on vajalik. Ma saan aru, et mängu alguses ja lõpus on vaja lisada, kuid segab mind keset mängu – see pole hea ja pole aus. minu keskendumisvõime ja tunnen, et mõned plaadid on pärast seda teisaldatud. Võiks saada 4, võib-olla 5, kuid katkestustega lõpetati!
Liiga palju reklaame. Kui jõuate kõrgemale tasemele, petab see teie edusamme. Mulle mäng meeldib, aga miks ma pean reklaamide eemaldamise eest maksma 4,99.
See on tõesti lahe mäng! Selle rakenduse reklaamid näitavad ostukäiku, kus on riiulil erinevad kaubad, mida rühmitatakse, kuid ma olen tasemel 17 ja ma pole näinud ühtegi taset, nagu lisad näitavad. Kui teile meeldivad mõistatused, siis naudite seda mängimist. Suurepärane mäng!
Alates uuest aastast on sellel mängul palju reklaame. Varem oli see reklaam pärast mängu lõppu, nüüd on need kõik mängu ajal.. Ma olen tasemel 1170, ei saa võitu saavutada, kui mul pole UFO-sid. Proovige mängu desinstallida, lootes, et kui ma uuesti installin, algab kõik otsast peale. Mäletab mind ja tagasi 1170-ni. Ma lõpetasin ma meelehärmi.
Hea mäng, kuid mõnel etapil ei saa sa etapi läbimiseks peaaegu nii palju aega, kui vajad. Ja ma pole kunagi näinud mängu, mis näitaks reklaami, kui proovin etappi lõpule viia – Beyond mind wrecking!!! Lisaks sellele on mängul kindlasti potentsiaali.
Pidevalt sulgub ja jookseb kokku. Ma tahan, et see meeldiks, kuid kui ma olen keset ekraani puhastamist aegunud ja läheb pimedaks või kui ma peatan ja lähen tagasi, sulgub see ja alustan uuesti uue eluga. See ei naase praegusele seansile, kuigi aega oli veel jäänud. Liiga palju süvenemist millegi jaoks, mis peaks aitama inimestel lõõgastuda.
Raske, aga see annab sulle piisavalt aega, et kogu asi välja mängida... Kui sulle sobib. Suurepärane viis aja veetmiseks.
Nii sõltuvust tekitav. Ma armastan seda mängu. Väljakutsuv ka.
Ei saa mängust läbi ilma pideva reklaamikatkestuseta. Kustutan, pole vaeva väärt.
Lihtsalt meeldib väljakutse! Selle võitmiseks on vaja täielikku keskendumist !!!!! Kuid seda saab teha, mõnikord pärast paljusid katseid. ❤
Mulle meeldib seda mängu mängida ja üritan pidevalt oma kiirust suurendada. Kuid pärast reklaami esitamist jääb see sageli seisma.
Miks anda võimalus keelduda reklaamianalüüsist ja seejärel blokeerida mängu mängimine, kui teete selle valiku? Reklaamid keset mängu koos nupuga „Sule”, mis on tegelikult link tootele! Häbi, sest mäng ise on tõesti hea. Vältima.
Väljakutsuv ja lõbus mäng. Nõuab head nägemist ja sa pead olema kiire!
Maksin mängu eest reklaamide eemaldamiseks, kuid ma saan endiselt reklaame. Tahad mu raha tagasi! Ära maksa reklaamide eemaldamise eest. Võtsin ettevõttega ühendust ja pole kunagi vastust saanud. Selle ettevõttega saadud õppetund! Need on äravõetud!!!! Võtsin ühendust ka Google'iga ja nad lükkasid minu tagasimaksetaotluse tagasi. Pole ka Google'iga rahul! Saatsin just ettevõttele uue meili ja nende postkast on täis, nii et minu meilisõnum lükati tagasi!
Hiljutine värskendus muudab selle mängimatuks. Ma maksin reklaamide eemaldamise eest ja nüüd on mängu kohal bänner, mis ütleb, et pean mängu täiustamiseks oma andmeid nendega jagama, mis blokeerib hüpikakna sulgemise ja seega on see täiesti mängimatu
Mäng on lõbus, kuid reklaamide arv on naeruväärne. Oli rohkem kui üks juhtum, kui 3 reklaami esitati üksteise järel. Mängu ajal ilmuvad reklaamid. Väga tüütu. Seda ei peeta reklaamivalikuks, kuid mõtlen, kas see on tõesti seda väärt.
Mulle mäng meeldis, kuid selles on liiga palju reklaame. Reklaamid keset mängu on tüütu. Eriti kui need on sama pikad kui reklaam! Samuti oleks suurepärane, kui saaksime tiku leidmiseks esemed teelt välja tõsta. Ei anna teile piisavalt aega 140. taseme lõpetamiseks. Desinstallisin selle.
Praegu annan teile 3 tärni, sest ma pole veel tõestanud, kas see on legaalne või mitte....
See mäng oli suurepärane (reklaamid ja kõik), kuni Lion Studios juhtimine üle võttis, sest nüüd pole mõnel reklaamil mängu tagasi saamiseks väikest "x"-i. Uuesti mängimiseks peate mängu sulgema ja kaotama selle käigus elu.
Rakendus külmub pidevalt
Lõbus aja tapja, kuid nii palju reklaame. Tasemete järel või vahel on üks asi, kuid reklaamide ilmumine mängu keskel on liiga palju.
Reklaamid, mis ilmuvad mängude VAHEL, on vastuvõetavad. Mängude keskel ilmuvad reklaamid, mis häirivad mänguvoogu, ei ole nii!
Match Tile 3D - Triple Puzzle እንቆቅልሽ vzi
Väga lõõgastav 😌 ☺ ❤. Saan mediteerida ja mängida. Ma armastan seda mängu.
Mäng on lõbus, kuid reklaame on ebaproportsionaalselt palju. Mängige 30 sekundit, reklaame on 30 sekundit. Ei ole seda väärt. Tavaliselt ma tasuta mängus reklaamide vastu ei pane, aga vähemalt muudaks selle mängimise väärilisemaks, et inimesel poleks midagi selle vastu, kui ta vaataks nii sageli mõnda reklaami läbi.
Liiga palju reklaame. Ajastatud mängud, mis otsivad objekte ja reklaamid ilmuvad mitu korda. Pole lahe.
Katkestab mänge reklaamimiseks. Mõnikord 2 või 3 korda mängus. Algas lõbus, kuid läheb aina hullemaks. Andsin alla ja desinstallisin.
See on lõbus mäng, kuid ma VIHKAN kõiki reklaame ja soovi, et ma žetoone ostaksin. Ma ei pea seda tasuta mänguks, kui pean maksma!
Liiga palju pikki reklaame, kas pole see mäng, mille alla laadisin, tahtsin, et poeriiulid liiguksid ja sobiksid.
Match Tile 3D - Triple Puzzle Kirakós játékok ida
Liiga palju reklaame. Need kestavad keskmiselt 30 sekundit. Ilmub otse mängu keskel! See ei ole ilmselgelt asjakohane. Tõmba vähemalt reklaame enne või pärast mängu. Mõned jäävad isegi ummikusse ja te ei saa oma mängu juurde tagasi tulla, kaotades kõik. Kahju, sest see võib olla suurepärane rakendus.
Ma tõesti naudin mängu, kuid liiga palju reklaame ja vigu. Kui reklaam ilmub, on sellel kas mitu ekraani, mida selle jaoks sulgeda või see kaob täielikult või hangub ja ainus viis jätkata on mängust väljumine ja kui ma uuesti sisse tulen, algab see mõnikord otsast, nii et ma ei saa mängu jätkata. Pidin selle maha jätma ja kasutab ka elusid, mis on restartimisel pangas...UPDATE külmutamine läks paremaks. NÜÜD lisate reklaami ekraani allserva mängusiseste reklaamide peale. ma kustutan...
Match Tile 3D - Triple Puzzle معمایی kgio
Reklaamid mängimise ajal on tüütud. Ma ei pahanda reklaamide pärast PÄRAST iga mängu, kuid kui teil on lõbus ja siis lõpetate, on lõbu kadunud. Kahju. Desinstallimine.
Peaaegu sunnib teid jälgimistingimustega nõustuma, muudab mängu tagasilükkamise korral mängimatuks.
Kui olete nime valinud, ei saa te seda enam muuta. Päris tüütu koos kõigi reklaamidega
Liiga palju reklaame. Teistes mängudes on reklaame, kuid mitte nii palju kui sellel mängul.