Post by lieraradischools on Mar 11, 2022 18:59:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legion War - Tactic \u0026 Strategy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legion War - Tactic \u0026 Strategy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Legion War - Tactic \u0026 Strategy 2022 version ▞▞▞
dobre.
Legion War - Tactic & Strategy સ્ટ્રેટેજી yuy
Naozaj dobrá hra a chvíľu potrvá, kým ju prejdete. Zakúpené drahokamy na podporu vývojárov. Ťažké je naozaj ťažké!
Good Pizza, Great Pizza Kasual yulq
Legion War - Tactic & Strategy Stratégiai játékok vdw
Guerra da legião Estratégia ckyf
Sľubný, s peknou grafikou, ale... Úrovne nie sú dobre vyvážené. Niektoré sú až príliš jednoduché, no niektoré nie je možné dokončiť. Aj ynity sú príliš lacné, takže sa ich v každom kole pridáva veľa, takže nemôžete zabiť toľko nových, koľko sa vytvorí - nekonečný príbeh...
Naozaj zábavná hra. Pre online aj offline. Môžete zdieľať zariadenie a hrať až so 4 hráčmi, alebo hrať každý samostatne na svojom zariadení. Môžete vytvoriť tímy, takže tomu dávam 5 hviezdičiek
Je to zábavná hra. Hoci by som si prial, aby boli hrdinské vylepšenia štandardizované, alebo by som si mohol priviesť vojaka z predchádzajúcej bitky alebo tak niečo. Som pripútaný k hrdinom a je sklamaním, keď niekoho vyrovnám a nepoužívam ho.
Vyzerá to ako návrat k PS1
Veľmi dobrá stabilná strategická hra.
Návykové hry so 16-bitovou grafikou a dobrou strategickou hrateľnosťou
Novinka v žánri. Paladins majú nulový útok: protiútok, keď sú zasiahnutí, by dával zmysel. Grafika je dobrá. Je to frustrujúce, ale zábavné. Páči sa mi upgradovať hrdinov a MILUJEM kampaň.
Perfektné TRPG. Úžasné, že je to zadarmo (a nákupy v hre sú úplne nenápadné).
je to celkom zábavná a cool hra
Dobrá hra skvelá zábava
môžete použiť ďalšie znaky a spresnenie. bojová scéna je dobrá
Sláva vývojárom. Na môj vkus je až príliš napísaný scenár, ale hra má svoje opodstatnenie. A tlieskam interakcii s hráčmi. Kiežby všetci vývojári boli takí.
Hra je skvelá, pokiaľ nedostanete náhodný reset ako ja a nebudete musieť veci odomknúť znova a stratiť týždeň pokroku bez jasného alebo dokonca hádateľného dôvodu. Obrovská chyba programovania, hrajte to, pretože je to zábavné, ale buďte pripravení byť naštvaní a frustrovaní, pretože vám ani nedovolia ponechať si to, čo ste urobili.
Zaujímavejšie by bolo, keby ste do kampane pridali dej pre každú frakciu...
Dobrá strategická hra podobná Advanced Wars. Písanie je trochu zlomené, ale nič, čo by odvádzalo pozornosť od hry. Oplatí sa stiahnuť, ak máte radi Advanced Wars a podobné hry.
Úžasná hra! Dobre vyvážené. Jediným výberom úpletu, s ktorým môžem prísť, je skutočnosť, že keď upgradujete jednotky mimo hry, v hre sa stále objavujú rovnaké vylepšenia. Ale áno, to je taký malý bod. Hra je mimoriadne dobre spracovaná. Vysoko odporúčané.
Hrám veľa hex strategických hier a robím to už roky. Toto je jedna z najlepších. Neformálne a zábavné
Skvelá ťahová strategická hra. Istým spôsobom mi to pripomína Starcraft, rôzne rasy majú rôzne stratégie a taktiky. Potom má úhľadný systém zručností EXP s množstvom náhodných kombinácií, vďaka ktorým je každá hra jedinečná. Rád by som videl nové schopnosti a špeciálne bonusy na jednotky, možno aj novú rasu. Dodatoční jedineční fanúšikovia exkluzívni pre preteky by boli úžasné. A tiež mimoriadne unikátne budovy. Skvelá hra celkovo.
Potrebné tlačidlo Späť
Chýba možnosť hľadania zarábania peňazí!
Skvelá hra, ale niekedy je to naozaj ťažké. Pekný zabijak času.
Potrebujete upgrade
Milujte túto hru. Hell režim však určite podvádza
Guerra da legião Estratégia ckyf
Hra sa mi veľmi páčila. Zvyčajne nenechávam písomné komentáre, ale myslím si, že je to nevyhnutné vzhľadom na to, koľko peňazí je tam vonku. Toto sa mi hrá výborne. Ďakujem !
Dúfam, že by ste mohli pridať goblina obrieho orga elfa čarodejníka werwolfa druida trpaslíka mýtické grécke stvorenia táto hra je taká úžasná
Veľmi sa mi páči ťahová stratégia. Takže vezmite ten google a navrhnite viac TBS; hry
4 skvelé národy (ľudský nemŕtvy Steam divoký), dobrý obsah a podpora pre multiplayer
z toho, čo môžem povedať, je to veľmi dobrá strategická hra. môj jediný problém je dokončiť kampaň, aby som mohol upgradovať a odomknúť všetko a potom hrať skutočnú férovú hru pvp. je mi zle z kampaní. tutoriál je jedna vec, ale toto je príliš veľa. Chcem teraz súťažiť s ľuďmi za rovnakých podmienok. odomknutie vyčerpáva moju lásku k hre. Možno rozdať jednu plne vylepšenú triedu, aby si ľudia mohli zahrať multiplayer a zistiť, či sa im hra vôbec páči, než minú peniaze/čas na inováciu.
Dávam 4 hviezdičky skvelá hra celkom dobrá grafika a kampaň milujem ju mám len jeden problém pridať ďalšie udalosti
skvelá offline hra....keby mala príbeh,tak by bola ešte väčšia...celkovo to bola skvelá ťahová strategická hra 👍
Skvelá hra. Najlepší. Nula freemium nezmysel. Môžete takmer dokončiť celú hru bez toho, aby ste si čokoľvek kúpili, aj keď som urobil niekoľko nákupov, pretože si myslím, že toto je druh hry, ktorý si zaslúži byť zaplatený. Najlepšie zo všetkého je, že v hre postupujete podľa svojich schopností, nie preto, že ste platili za čas alebo energiu navyše. navyše nulová reklama. Naozaj chválim spôsob, akým je táto hra navrhnutá.
Vo všeobecnosti som vyznávačom žánru tbs a bol som zúfalý z dobrej fantasy verzie pre telefón. Ale táto hra je všetko, v čo som mohol dúfať. Nevadilo by mi v budúcnosti vidieť nejaké budovanie základne a podobne, ale pre skutočne bezplatnú hru je to úžasné. Mena v hre je štedrá a kúpil som si viac, len aby som podporil vývojára. Za túto hru by som s radosťou zaplatil. Zvuková stratégia, dobrá rozmanitosť jednotiek a vynikajúca grafika.
Urobte online zábavnejšiu ako odmenu, pretože nikto nehrá online a úroveň draka je naozaj ťažká, nemyslím si, že to môže vyhrať niekto
zatiaľ som spokojný, dokončil som polovicu prvej kampane a užívam si hru a tvorca máp je celkom plynulý.