Post by lieraradischools on Mar 11, 2022 19:02:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Parla: Learn Languages Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Parla: Learn Languages Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ Parla: Learn Languages Free 2022 version ▞▞▞
E-postaya spam gönder
Çok iyi
Ünlüler derste sorun var lütfen çözün
Önemsiz zaman için yapılacaklar bien, se los recomiendo...
Bulduğum en iyi İngilizce uygulaması
internete bile doğru düzgün bağlanamadı anlık 1 yıldız siliyorum programcılara bol şans kulanmak isterdim 5 yıldız verirdim am çalışmıyor.
çok güzel uygulama
mikrofonlu test çalışmıyor...bir şey ayarlamam gerekiyor mu?
Parla: Learn Languages Free Švietimas rmef
Güzel bir uygulama ama bazı hatalar buldum umarım en kısa zamanda düzeltilirler
İyi
Çok iyi
Muy buena aplicacion para aprender porq escuchas las palabras y oraciones ve las aprendes sin tener q adivinar como pronunciarlas.
harika bir uygulama, şimdiye kadar herkes beğendi, reklamlarla bile!
la experiencia que o tenido con esta uygulaması ha sido buena pero se queda trabada y ya no me deja hacer nada se queda en una pantalla azul con tres puntos en la mitad por iyilik ayudarme
Bagno'da Vai ...
Çok iyi uygulama
Ödeme yapamamanız iyi, sadece reklamları izleyin. Konuşma dili ifadeleri de burada iyi çalışılmıştır.
Bu basit ve çok kullanışlıdır.
Tanınmış Duolingo'nun intihal etmesi. Ama onun aksine Parla, her adımda daha fazla para çekmeye çalışıyor. Bu uygulamayı tavsiye etmiyorum.
Megusta aplikasyonları, dinamica pero tengo un cierto problema con las palabras de seleccion çoklu se tapan los espacios para yanıtlayıcı ve cuesta seria bueno que lo arreglaran
Bana zevk, pero el método de entrada para escribir en algunos ejercicios, que no usa el teclado del dispositivo, se me hace muy incomodo de usar y poco util
Estoy empezando bir usarla por eso solo doy 3 estrellas ve seguire usando
Mükemmel uygulama..
hiçbir işlev yok
çok yararlı
Parla: Английский бесплатно Образование xlj
Çok iyi bir uygulama. Ama benim cihazımda telefon çalışmıyor.
Seçenekler için işaretler. Всем рекомендую!
1. пофиксите учебники. фактически каждое правило содержит разъехавшиеся таблицы ve обрывки кода, часть слов отсутствует. 2. если зашёл в учебник в управжнении управжнении которое находится в самом низу, то при выходе из него эран бул. зачем? или эта прокрутка сверху вниз непонятно когда срабатывающая (зачем?) 3. сундук, который выдает 1 энергию, когда у меня бесконечная энергия (купил), тут даже комментировать нечего. 4. tanıştığımıza memnun oldum-неверно. однако в учебнике так.
Parla: Learn Languages Free Koulutus bbbj
Başlangıçta ezilme (
Beğendim!
harika
Bu harika! Descarguela ve aprenda
Güzel uygulama işe yarıyor
Uygulamanın işlevinin iyi olduğundan eminim ama dil seçimi çok az İspanyolca öğrenmek istemeyen İngilizce konuşan biri için başka seçeneğim yok
Oldukça eksiksiz. Bayıldım.
gerçekten beğendim
Basit bir platform, ancak anları var.
Buena
Harika
İngilizce öğrenmenin iyi bir yolu.
Uygulamanın potansiyeli olduğu için çok hayal kırıklığına uğradım, ancak aynı zamanda kullanıcıyı bir kalıpta konuşmaya zorluyor, belki hiçbir şey anlamıyorum, ancak bu uygulama konuşmayı öğrettiği için hiçbir yerde söylemiyorlar, uygulama, modern toplumda kullanılmayan dönüşleri kullanır, çok uzun ve sıkıcıdır, belki geliştiriciler buna dikkat eder ve çeşitli konuşmalar ekler.
çok güzel
Parla: Learn Languages Free கல்வி kmx
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulation psp
Harika uygulama
Aparecen las frases tamamlama yok
Это правда прекрасное приложение, в плане задумки, как учить английский (методика и самоснотиложение); Sorun yok, teknik. Я не могу говорить, когда это есть в задании, просто невозможно начать запись, хотя я разрешла а также не могу войти в настройки игры, так как приложение сразу закрывается. если есть решение этой проблемы, я буду благодарна получить пути ее решения
Uygulama çöküyor ve aboneliğimi etkinleştiremiyorum.