Post by lieraradischools on Mar 11, 2022 19:05:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gladiator manager ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gladiator manager IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit gold hack ▞▞▞
▞▞▞ Gladiator manager 2022 version ▞▞▞
Omlouvám se za cracknutí této hry
Většinou TO, CO ve hře Gladiator hledám, kromě toho, že je to způsob trestání a způsob náhody. Obtížnost nemá žádný rým ani důvod. 1 čas bude 8 snadných bojů pro chlapa lvl 1. Pak přistoupí lvl 5 a je nemožné vyhrát souboje. Nechejte se přepadnout příliš často nebo ztraťte příliš mnoho otroků. Nic mě nenutí ukončit hru víc než to, že jsem nucen ji restartovat bez vlastní viny. Když mám 10 zabezpečení, nepotřebuji gladiátory, abych bojoval s nájezdníky a přesto prohrál. Nech mě také vybrat, které zápasy.
Vidím, že je to skoro jako vášeňový projekt. Je to návykové. I když se nemůžu dočkat aktualizací, protože jsem se dostal do 55. týdne a všechny ostatní domy jsou pryč. Měl jsem 1400 otroků. Jen zaplať nájezdníky. Ale bylo to skoro až trochu snadné. Jakmile projdete úrovní 10 v podzemních úrovních, každý boj je snadný a můžete jich absolvovat neomezené množství. Rozhodně si stáhněte a hrajte!!
Miluj hru vole. Čekám na další aktualizace, děkujiuuu
Bylo by skvělé, kdyby měl gladiátor věkový systém. Potřebuji další vylepšení pro gladiátorské zařízení, aby jich bylo více než 10
Zábava
Je to opravdu zábavná hra a zatím jsem nezaznamenal žádnou chybu. Což je skvělé! I když se zdá, že neumím používat techniky. Nějaká pomoc?
Potřebujete více věcí na práci a více pvp
Tato hra má šílený potenciál, pracujte na ní 5/5
Zábavné, ale tvrdé. Budu hrát asi hodinu a budu mít pocit, že se mi daří, a pak mě porazí nájezd a prohraju. Myslím, že to je součást toho, co dělá tuto hru zábavnou. Některé návrhy, které bych učinil, je možnost vidět statistiky mého gladiátora a druhého gladiátora, kteří se chystají bojovat (až vás vyzve jiný ludus), možná přidat nějaké další věci, na které můžete použít vliv, a přidat aukční oblast, kde budete může "dražit" gladiátory proti AI nebo způsob, jak smlouvat o bojovníky. 9/10
Skvělá hra až na to, že vás v určitém okamžiku přepadnou každé kolo bez možnosti to zastavit a časy, kdy nájezdy dokážete vyhrát, stále dokážou napáchat spoustu poškození a vyčerpat vaši kasu. Tato hra je stvořena pro to, abyste prohráli.
Zatím hrané jen krátce, ale koncept se mi líbí. Zatím žádné reklamy, které se mi líbí Možná budete chtít zvážit nahrazení některých bílých pozadí na některých obrazovkách (myslím, že školení, jako příklad), protože je to trochu drsné pro oči. Ale dobrá hra!
Skvělá mobilní hra
Nainstalováno včera a už jsem v tom strávil trapné množství času. Doufám, že na tom navážou a budou v tom pokračovat.U mobilní simulace/manažerské hry to opravdu škrábe. Skvělá malá hra, ale mám jeden problém, neustále zavírá aplikaci, když klepnu na určité věci, a myslím, že jedna z nich je věc, kterou používáte k přihlášení do kolosea ale já nevím, protože TLAČÍTKO ZAKRATÝ FUNGUJE! Tento vývojář je také opravdu pěkný.
Opravdu se tato hra líbí. Jen trochu nemožné vyhrát proti bývalým gladiátorům, když vás přepadnou. Bez ohledu na to, kolik máte zabezpečení nebo gladiátorů. Volba typu otevřeného sandboxu by z toho udělala dokonalou hru s možná více domy a nájezdníci žádné domy nevyhladili pouze gladiátoři a otroci, takže je šance na přestavbu vašeho ludusu. Přesto je to stále velmi úžasná hra. dík
Zábavná malá hra na zkrácení času
Není co si stěžovat na tuto skvělou hru, jen se těšíme na další aktualizace v budoucnu.. abychom dosáhli svého plného potenciálu.. 👍
hm... je tu další chyba, kterou jsem našel, ta chyba je, když všichni vaši těžaři zemřeli při nájezdu, váš zisk se ani trochu nezměnil, například můj zisk za 91 týdnů (to je jak dlouho hraji)1409 a vy jste byli přepadeni a všechno zemřel váš horník nebo zemřel celý váš otrok, ale váš zisk je stále stejný
Milujte tuto hru, pokračujte v dobré práci. Možná přidejte přizpůsobení gladiátorů a vedlejších úkolů, abyste vydělali více peněz. Více trenérů by také bylo fajn. Děkuji
Dobrý den, moc se mi to líbí, když opravujete všechny chyby, které posílám (černý motýl), ale rád bych přidal další turnaje, hudbu na pozadí, více gladiátorů a můžete udělat, když postavím hospitu/lékaře, gladiátoři se zotaví rychleji Prosím, když to Stalo se, jsem velmi šťastný, omlouvám se, pokud existují nějaké miss kouzlo angličtina není může první výpad jeho filipínský omlouvám se
Hra mě baví, jediný problém, který mám, je s texty nápovědy, bylo by to dobré doplnění hry, jít naslepo a nevědět, co dělat, je trochu drsné, nejlepší způsob, jak se naučit, je začít s režimem sandbox. Více akcí by bylo také fajn. Dobrá hra a opravdu doufám, že se v budoucnu rozšíří.
Hra byla vždy zábavná a svěží díky skvělým vývojářům
The Good: Překvapivě hluboká hra, pokud jde o výcvik vašich gladiátorů, abyste jim dali správné vlastnosti a dovednosti, které potřebují k úspěchu. The Bad: Hru prohrajete opravdu rychle během prvních pár běhů kvůli některým událostem, o kterých nevíte a nejste na ně připraveni. Připadá mi to nespravedlivé.Co lze zlepšit: Strategická hloubka a rozmanitost výsledků je to, co dělá tuto hru funkční, takže více z toho by hru zlepšilo. Hru jsem prodal a netrpělivě očekávám nový obsah.
Zábavná hra. A vývojář je pohotový s odpověďmi a aktivní s aktualizacemi. Díky za skvělou, malou hru.
Opravdu dobrá hra, líbí se mi mechanika a hratelnost. Rád bych se vyjádřil k jedné nebo dvěma věcem: 1. Existuje chyba, která mi zakazuje koupit Gannicus od Batiatus. 2. Chtěli byste vidět různé druhy zbraní, zejména soubojové meče. 3. Větší hry, což znamená větší bitvy než jen 2v2. Rád bych viděl zdarma pro všechny nebo dokonce 5v5 možná i 10v10, pokud je to možné. 4. Více rozmanitosti oproti turnajům, na které se mohu registrovat. 5. Možnost přímo odměňovat gladiátory. Skvělá hra!!
Je to zábavné... ale nemožné... přepadnou vás a ztratíte všechny své věci... zřídka vyhrajete. Můžete mít zdi, 10 otroků na zabezpečení a stejně prohrajete... trénink zřídkakdy vůbec funguje. Můžete to udělat na 60 týdnů, pokud jste neztratili všechno při zhroucení nebo nájezdech dolu... zábava... ale už to pro mě nemá cenu hrát
Tato hra je jedna z nejlepších her, které jsem kdy hrál. Miluji manažerské hry Hledal jsem gladiátorskou hru s názvem Domina Gladiators. Mám několik návrhů do budoucna, které by z této hry udělaly úžasnou hru, aby byly boje animované, jako když gladiátoři v Koloseu pobíhají a bojují mezi sebou a dav jásá Za druhé, povoleno několik uložených kariér Za třetí, gladiátor HOF Úplné přizpůsobení gladiátorů Konečně, přátelství/multiplayer
Opravdu miluji tuto hru a doufáme, že můžeme upravit naši hlavní postavu a systém reputace s cechem obchodníků z cechu otroků za prodej předmětů a vybavení a další frakce bude skvělý nápad.
Opravdu miluji tuto hru, prosím aktualizujte tuto hru více
Zábavná hra, ale je odfláknutá. Vždy se zasekne v 11. týdnu hanba měla velký potenciál
Dobrá hra na 4 hodiny a pak už nezáleží na penězích, když jste plně upgradovali.
Velmi solidní základy a spousta zábavy při hraní. Doufám, že bude časem aktualizován. V budoucnu bude určitě hrát víc!
Vypadá opravdu dobře, ale nevejde se mi to celé na obrazovku. Část možností je odříznuta. Mohu upravit obrazovku?
Opravdu si užijte hru, kterou hrajete už několik dní. Pokud je to možné, je třeba aktualizovat jen málo věcí. Zpráva ludus Mám více než 50 gladiátorů, ale v mé zprávě je uvedeno pouze asi 8 gladiátorů, kteří mají akci rolování dolů, takže můžete vidět, jak se jim ten týden daří. Také jsem se snažil zorganizovat akci, ale už je každý týden plně obsazená. Pokaždé jen pár aktualizací a hra bude mnohem zábavnější, protože dnes začal nový nováčkovský turnaj, který byl příjemným doplňkem. Miluji nové změny díky.
Gladiator manager Stratēģiskās spēles inr
Skvělá hra. Jen bych si přál, abych měl peníze na podporu tvůrce, aby přidal další obsah a rozšířil hru.
Budou do hry přicházet další aktualizace a nový obsah?
Přidejte spoustu akcí chariot race
Osobně hru miluji, přeji si schopnosti prozkoumávat a kontrolovat vlastnosti gladiátorů na tržišti a přeji si, abyste měli trochu více možností pro zvířata, a tak to jde skvěle, zatím pokračujte v dobré práci, možná přidejte další položky na nákup takže můžu dál podporovat tak skvělou hru. Přál bych si, abyste mohli použít lékaře nebo něco k odstranění negativních vlastností, možná čaroděj nebo něco typu řecký bůh.
Dávám 1 hvězdičku... protože pod vývojovou holubicí pro gladiátorské hry... 1000 dalších nehráčů může tvořit ve STEJNÝ TÝDEN... ale vy nemůžete. Posouvám záznamy. ZMĚŇTE TO BRZY!!! a dám hře 5 hvězdiček.
Skvělá hra. Žádné paywally, žádné reklamy. Celkově jsem se hodně bavil. Zpětná vazba pro vývojáře: - Hru lze rozbít zakoupením gannicus week 1, vynecháním týdne a pak máte nejlepšího bojovníka ve hře a jste nezastavitelní. - Nekonečná kola je třeba posílit po 10. kole, kolos, protože můžete vyhrát nevěru. - Je velmi frustrující prohrát hru okamžitě, když jste náhodně napadeni a máte souboj 1 na 1 - Nemohu seřadit ani oblíbené gladiátory - Nabídka gladiátorů je velmi neohrabaná
Gladiator manager სტრატეგია tocj
2048 ধাঁধা aen
Je zatraceně těžké vybudovat si svůj ludus...prostě příliš těžké
Jednoduše vypadající hra s trochu větší hloubkou, než jsem si myslel, myslel jsem, že vypadá lacině s grafikou, ale ve skutečnosti je to zábava. Jsem hráč na simulátoru. Nemůžu se dočkat budoucích aktualizací
Je to jedna z těch her, ve kterých se ztratíte, pokud to dává smysl, když začnete hrát a hodina uplyne jako 10 minut, je to opravdu zábava, Al's, takže pokud je to možné, udělejte více příležitostí pro Jemy a je hezké, že nemusíte jen kopírovat a vkládat odpověď
ÚŽASNÉ TOTÁLNÍ BOHUŽENÍ
Obtížná rogue-like logistická hra. Také žádné reklamy.
Zajímalo by mě, jestli dokážeme spravovat vlastní arénu, vylepšit náš důl a hospodu pro zábavu a velitelství a jméno naší skupiny a vlajku
Docela zábavné. Doufám, že přidáte další události a aktivity v budoucnu
Tak nedoceněné. Miluji tento manažerský styl hry. Ale jsou tu nějaké chyby a závady, jako že už si nemůžu individuálně vybrat, který gladiátor dělá jaký druh tréninku. Celkově velmi zábavné a návykové.
Úžasná hra! Přesně takovou hru, kterou jsem chtěl. Miluji tyto "manažerské" hry. Skvělé, že nejsou žádné reklamy a žádné nákupy ve hře. Najít něco takového je v dnešní době téměř nemožné. I když mi nevadí podporovat vývojáře, ale je otravné, když vás nutí kupovat něco každý den a za velké ceny. Takže palec nahoru pro vývojáře této hry!!! Nemám slov, miluji hru. Jen tak dál!!! Udělali jste něco pro vášeň a dnes to nikdo nedělá!